Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

IPJ Harghita: Atenţie, grija pentru cei mici nu este opţională şi nici ocazională, ci imperios necesară – permanent!

O harghiteancă de 28 de ani a reclamat dispariţia unui băieţel de 6 ani, seara târziu, după ce copilul a lipsit de acasă întreaga zi, fără ca mama să ştie unde se află.

La data de 12.05.2019, la ora 21:47, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita a fost sesizat telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre dispariţia de la domiciliu a unui băieţel de 6 ani, din zona bazinului Ciucului.

În urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că băieţelul în cauză a plecat de acasă în urmă cu aproximativ 12 ore, însă mama acestuia s-a alarmat doar la lăsarea întunericului.

Copilul a fost găsit de poliţişti la câteva minute de la sesizare, nevătămat, la locuinţa unei mătuşi, unde s-a aflat în tot acest interval de timp.

În acest context, atragem atenţia cu privire la obligaţia, morală şi legală deopotrivă, de a manifesta maximă atenţie faţă de copii, a căror supraveghere este esenţială pentru asigurarea unor condiţii optime de creştere, în siguranţă.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.