IPJ Harghita: Cinci conducători auto s-au ales cu dosare penale, la sfârșit de săptămână

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de, 6 octombrie 2023, în jurul orei  22:00, polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat un bărbat, de 56 de ani, din județul Bihor în timp ce conducea un autoturism, pe D.J.138/B, în localitatea Vărșag, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a fost înregistrată o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 6 octombrie 2023, în jurul orei 12:00, un bărbat de 28 de ani, din Cristuru Secuiesc, a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției orașului Cristuru Secuiesc în timp ce conducea un autoturism, în localitatea sa de domiciliu, având aplicate plăcuțe de înmatriculare cu număr provizoriu expirate din luna iulie a acestui an și care aparțineau unui alt autoturism.

La data de 7 octombrie 2023, în jurul orei 9:50, un bărbat, de 66 de ani, din localitatea Zetea, a fost depistat, de polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timp ce conducea un autoturism, pe D.C.60, în localitatea Sub Cetate având 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 7 octombrie 2023, în jurul orei 16:50, a fost depistat de polițiști  un bărbat, de 49 de ani, din localitatea Voșlăbeni, în timp ce conducea un autoturism fără a avea aplicată o plăcuță de înmatriculare iar în urma verificărilor efectuate de polițiști a fost constatat faptul că vehiculul în cauză nu are seria de șasiu lizibilă, neputând fi identificat.

La data de 8 octombrie 2023, în jurul orei 9:00, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Toplița, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe D.E.578, în localitatea Racu având 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt rezultat în urma testării cu aparatul alcooltest.

În toate cauzle au fost întocmite dosare penale pentru conducerea sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

  • informații furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy