IPJ Harghita: Proiect demarat de polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, cu ocazia „Zilei Internaționale pentru nonviolență în școală”

0

Articol disponibil în: Română

În perioada ianuarie-iunie 2022, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară al Inspectoratului de Poliție Județean Harghita în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Harghita, organizează un concurs, în rândul elevilor de gimnaziu, pe tema elaborării unor materiale informativ-preventive destinate prevenirii violenței psihologice (bullying).
Acest concurs va fi lansat la data de 30 ianuarie, cu ocazia „Zilei Internaționale pentru nonviolență în școală”.
În cadrul proiectului pentru reducerea violenței fizice și psihologice (bullying), vor participa elevi de gimnaziu de la nivelul a patru unități de învățământ preuniversitar de pe raza județului Harghita, respectiv două din mediul urban și două din mediul rural.
„Concursul se desfășoară în luna februarie 2022, participante fiind toate clasele gimnaziale din unitățile de învățământ implicate în proiect.
La nivelul fiecărei școli va fi desemnată câștigătoare o singură clasă, în baza votului exprimat de elevii școlii, iar ulterior, la nivel județean, va fi desemnată o singură școală câștigătoare, în baza votului reprezentanților instituțiilor partenere, care va participa la faza națională.
Câștigătorii la nivel județean vor fi desemnați până la data de 1 martie 2022, iar la nivel național câștigătorii vor fi desemnați până la data de 25 martie 2022.”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy