Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISJ Harghita vă invită la Conferința Erasmus VET 2018

Inspectoratul Școlar Județean  Harghita vă invită la Conferința Erasmus VET 2018, eveniment prin care se promovează rezultatele proiectelor finanțate prin programul Erasmus+ și Proiecte de mobilitate pentru formare profesională (VET).

Evenimentul va avea loc la Miercurea Ciuc, pe 22 noiembrie 2018, la Casa Corpului Didactic ”Apaczai Csere Janos” Pedagogusok Haza și va pune accent pe valorizarea proiectelor VET care se derulează în instituțiile de învățământ harghitene, iar pe parcursul atelierelor interactive se va crea un spațiu potrivit pentru discuții în vederea accesării de noi proiecte.

La conferință sunt invitate toate instituțiile eligibile Erasmus+ și VET (liceele tehnologice, școlile profesionale, liceele de artă, liceele sportive, cluburile sportive, liceele pedagogice, liceele teoretice care au clase de matematică-informatică, CJRAE, CCD

Detalii aici
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.