ISU Harghita: Bilanțul intervențiilor din ultimele 48 de ore (25-26 iunie 2024)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În ultimele două zile (25-26.06.2024), pompierii salvatori harghiteni au intervenit cu promptitudine în 11 situații de urgență înregistrate la nivel județean.

În acest interval de timp, echipajele SMURD au efectuat cele mai multe misiuni, peste 80% din totalul intervențiilor, în urma cărora 9 persoane au fost asistate medical.

Totodată, pompierii au intervenit pentru o misiune de deblocare ușă, în municipiul Miercurea-Ciuc, precum și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în municipiul Miercurea-Ciuc, în urma producerii unui accident rutier.

Pentru protecția comunităților, în ultimele 48 de ore, au fost transmise 6 mesaje de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT, semnalând prezența animalelor sălbatice (urși) în localitățile Toplița (2), Laz-Firtănuș (2) și Sub Cetate (2).

Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență – fiipregatit.ro și aplicația mobilă DSU sunt instrumente esențiale pentru informarea și pregătirea cetățenilor în fața situațiilor de urgență.

Accesați acum www.fiipregatit.ro și descărcați, gratuit, aplicația de mobil DSU, din AppStore sau Google Play, pentru a afla mai multe informații privind modul de comportare înainte, în timpul și după producerea unei situații de urgență.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy