ISU Hargita: Az utóbbi 48 óra (2024. június 25-26) beavatkozásainak mérlege

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Az elmúlt két napban (2024.06.25-26) a Hargita megyei tűzoltók 11 megyei szinten regisztrált vészhelyzetben avatkoztak be azonnal.

Ez idő alatt a SMURD személyzete hajtotta végre a legtöbb bevetést, az összes beavatkozás több mint 80%-át, melynek eredményeként 9 személynek nyújtottak elsősegélyt.

Ugyanakkor a tűzoltók beavatkoztak egy ajtófeltörési bevetésen Csíkszeredában, valamint egy közúti balesetet követő tűzmegelőzési és tűzoltási intézkedésen Csíkszeredában.

Az utóbbi 48 órában 6 RO-ALert figyelmeztetést küldtek a lakosságnak medve jelenléte miatt Maroshévízen, Firtosilázon és Zeteváralján.

Az Országos Vészhelyzeti Készültségi Platform – fiipregatit.ro és a DSU mobilalkalmazás alapvető eszközök a polgárok vészhelyzetekre való tájékoztatásában és felkészítésében.

Látogasson el most a www.fiipregatit.ro weboldalra, és töltse le ingyenesen a DSU mobilalkalmazást az AppStore-ból vagy a Google Play-ről, hogy további információkat találjon arról, hogyan viselkedjen vészhelyzet előtt, alatt és után.

Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy