Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: Bilanțul misiunilor din ultimele 24 de ore (17 noiembrie 2022)

Salvatorii au fost prezenți la datorie pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență produse la nivel județean.

Pe timpul misiunilor desfășurate ieri, 17 noiembrie a.c., pentru acordarea asistenței medicale, 8 persoane aflate în dificultate au primit ajutorul echipajelor SMURD.

Una dintre aceste intervenții a avut loc în municipiul Toplița, strada Avram Iancu, unde paramedicii SMURD au fost solicitați să intervină pentru gestionarea urmărilor unui accident rutier. Echipajul de prim ajutor ajuns la locul solicitării a constatat că, în urma evenimentului rutier, a rezultat o victimă. Colegii noștri au evaluat și asistat medical la fața locului pacienta, în vârstă de 16 ani, care acuza dureri în zona bazinului și a membrului inferior drept, ulterior fiind transportată la Spitalul Municipal Toplița pentru investigații medicale de specialitate.

În continuare, pompierii militari harghiteni rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.  

  • COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICELasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.