ISU Harghita: Bilanțul misiunilor din ultimele 48 de ore (25 și 26 aprilie)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În ultimele două zile, 25 și 26 aprilie a.c., 9 misiuni au fost gestionate de echipajele SMURD, 9 persoane aflate în dificultate fiind asistate medical.

Concomitent cu misiunile de acordare a asistenței medicale de urgență, echipajele de intervenție au gestionat cu promptitudine 3 misiuni pentru protecția comunităților: 1 misiune de asistență/transport persoană supraponderală, în sprijinul unui echipaj SAJ, în localitatea Platonești, comuna Sărmaș și 2 misiuni de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în urma unor accidente rutiere, fără victime, ambele produse în mun. Toplița.

În perioda de referință, au fost transmise 4 mesaje de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT, privind prezența animalelor periculoase (urși), în Bălan.

De asemenea, pentru intervenția promptă la solicitările cetățenilor aflați în dificultate, salvatorii rămân la datorie, iar dinamica evenimentelor din teren va fi atent monitorizată de Centrul Operațional Județean, pentru dispunerea imediată a măsurilor necesare optimizării misiunilor de răspuns.

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.                                                  

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy