Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: Bilanțul zilei de ieri (12.01.2023)

Pompierii militari harghiteni au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească și acordarea asistenței de urgență unui număr de opt persoane cu diverse afecțiuni medicale și traumatisme.

Seara trecută, echipajele Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița și SVSU Gălăuțaș au fost alertate pentru stingerea unui incendiu care se manifesta la o anexă gospodărească, din localitatea Gălăuțaș. Pompierii militari și civili mobilizați la fața locului au acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea incendiului, care cuprinsese structura din lemn a anexei, pe o suprafață de circa 140 mp, deșeuri depozitate în interiorul acesteia și aproximativ 1000 kg de fân, reușind să stingă focarele în limitele găsite. Incendiul a fost generat, cel mai probabil, în urma folosirii intenționate a sursei de aprindere.

În continuare, pompierii salvatori harghiteni rămân la datorie, 24 de ore din 24,  pentru intervenția promptă la solicitările cetățenilor aflați în dificultate.          

Nu uitați! Mai multe informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.

  • COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICELasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.