Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: Jurnalul operativ al ultimelor 24 de ore

În cursul zilei de ieri, 07 aprilie a.c., pompierii militari harghiteni au acționat pentru gestionarea a 8 situații de urgență. Cele mai multe cazuri au fost reprezentate de solicitările pentru acordarea de prim ajutor, șapte persoane fiind asistate medical.

În afara acestor situații, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, în comuna Subcetate, sat Filpea, fiind afectate aproximativ 9 ha de teren.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, au fost transmise 3 mesaje de avertizare a populației, prin sistemul RO-ALERT, privind prezența animalelor sălbatice (urși), în localitățile Praid (2) și Miercurea Ciuc.

Concomitent cu misiunile specifice, pompierii militari harghiteni acționează în sprijinul autorităților din zonele de graniță și implicit a cetățenilor ucrainieni veniți în România, prin operaționalizarea unor tabere mobile în localități din zona de frontieră, transportul persoanelor și ajutoarelor materiale.

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.        

  • ISU HARGHITA, COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICELasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.