Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ISU Harghita: Peste 20 de intervenții, în ultimele 24 de ore

În cursul zilei de ieri, 14 octombrie a.c., la nivel județean, pompierii militari harghiteni au gestionat 23 de intervenții în diferite situații de urgență. Dintre acestea, majoritatea au constat în acordarea de prim ajutor, astfel că doi copii și 22 de persoane adulte au primit asistență medicală de urgență de la echipajele SMURD, în cazul a 19 afecțiuni medicale și cinci traumatisme.

„De asemenea, în cursul serii trecute, pompierii militari din cadrul Detașamentului Gheorgheni au fost solicitați să intervină în urma izbucnirii unui incendiu la o anexă gospodărească (adăpost de animale), în comuna Voșlăbeni. În momentul sosirii acestora, ardea peretele din lemn al anexei, existând posibilitatea extinderii la întreaga șură. Pompierii au intervenit prompt, astfel încât incendiul a fost stins în limitele găsite, fără să afecteze și alte bunuri. Cauza probabilă a producerii acestui incendiu a fost fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător. Prin intervenţia pompierilor, s-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 20.000 lei, pagubele materiale fiind evaluate la 2.000 lei.”, a transmis ISU Harghita.

În continuare, pompierii salvatori harghiteni rămân la datorie pentru intervenția optimă la solicitările cetățenilor.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.