ISU Harghita: Te vrem în echipa noastră! Alege să ni te alături!

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Oltul” al județului Harghita a demarat, începând de vineri, 9 noiembrie 2018, procedura de recrutare, prin încadrare directă, pentru 6 posturi vacante (2 de ofițer și 4 de subofițer)

Săptamâna 12-16 noiembrie 2018 marchează intervalul de timp în care se pot depune cererile pentru demararea procedurilor de ocupare a celor două posturi vacante de ofițer și patru de subofițer în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al judeţului Harghita, prin încadrare directă din sursă externă.

Posturile sunt alocate conform necesarului de personal, iar repartizarea acestora este următoarea:

  • Ofițer Specialist I la Serviciul Logistic – Compartimentul Patrimoniu Imobiliar;
  • Ofițer Specialist II în cadrul structurii Componenta de Securitate pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţii;
  • Subofițer tehnic principal la Serviciul Comunicații și Tehnologia Informației –Tehnologia Informației;
  • Subofițer tehnic principal la Serviciul Logistic – Intendenţă;
  • Subofițer operativ principal la Inspecţia de Prevenire – Compartimentul Control şi Activităţi Preventive;
  • Subofițer administrativ principal la Serviciul Logistic – Compartimentul Patrimoniu Imobiliar.

Înscrierile pentru concurs se vor face în fiecare zi lucrătoare a acestei săptămâni, respectiv între 12-16 noiembrie 2018, în intervalul orar 09:00-14:00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al judeţului Harghita, din municipiul Miercurea-Ciuc, str. Iancu de Hunedoara, nr. 8.

Facem precizarea pentru toți cei care doresc să urmeze o carieră militară și dețin competențele aferente posturilor vacante enumerate mai sus că pot consulta website-ul www.isuharghita.ro, pentru obținerea informațiilor de interes. Acestea fac referire la graficul derulării concursurilor, tematica și bibilografia, modalitățile de înscriere și participare la concurs pentru fiecare post în parte, condițiile de recrutare, probele de selecție și criteriile de departajare a candidaților.

Mult succes viitorilor noștri colegi! – transmite ISU Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy