Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

”Iubirea” în parc, pe timp de ploaie: o tânără i-a furat inima amorezului de 44 de ani, cu tot cu bani și telefon

Atenție, condițiile meteo nefavorabile pot fi dăunătoare în cele mai neașteptate moduri. Ploaia i-a alungat „iubirea”, care a fugit cu tot cu inima amorezului, dar și cu telefonul mobil și cu banii acestuia.

Polițiștii harghiteni sunt în căutarea unei tinere care i-a promis dragoste unui bărbat într-un parc din Odorheiu Secuiesc, însă a început să plouă torențial, iar ea a fugit cu telefonul mobil și cu peste 2.000 de lei sustrași de la acesta

La data de 16.05.2018, în jurul orei 22:45, Poliția Municipiului Odorheiu Secuiesc a fost sesizată de un bărbat de 44 de ani, din comuna Feliceni, cu privire la faptul că, în jurul orei 19:00, în timp ce se afla într-un parc din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a înfiripat o idilă cu o tânără necunoscută.

La un moment dat a început să plouă torențial, iar rafalele de ploaie au alungat orice urmă de romantism, situație în care tânăra s-a îndepărtat în fugă, după care bărbatul a constatat că din buzunarul de la haină îi lipsesc 2.040 de lei şi un telefon mobil.

Polițiștii harghiteni desfășoară în continuare activități specifice de cercetare și investigație, în vederea identificării tinerei în cauză și tragerii acesteia la răspundere penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.