Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Jandarmeria Harghita a scos la concurs zece posturi pentru încadrare din sursă externă

Pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita, www.jandarmeriaharghita.ro, a fost publicat anunțul în vederea încadrării a celor zece posturi de subofițer operativ scoase la concurs.

Până la data de 8 iulie, ora 16:00, doritorii se pot înscrie prin trimiterea documentelor scrise în anunț, pentru următoarelor posturi:
– 5 posturi de subofițer operativ principal din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil(sediul în municipiul Miercurea Ciuc);
– 4 posturi de subofițer operativ principal din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Odorheiu Secuiesc;
– 1 post de subofițer operativ principal din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Gheorgheni.

Cererea de înscriere la concurs și celelalte documente constitutive ale dosarului de recrutare, în volum complet și în integralitatea lor, se transmit SCANATE la adresa de e-mail contact@jandarmeriaharghita.ro, în format .PDF (atașamentele trebuie să nu depășească dimensiunea de 10 Mb), până pe 8 iulie 2022, ora 16:00.

Relații suplimentare privind organizarea şi desfășurarea examenului/concursului pot fi obținute la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita sau la numărul de telefon 0266.372.317 int. 24407, de luni până vineri între orele 08.00-14.00, sau pe site-ul instituției: http://www.jandarmeriaharghita.ro/index.php/cariera/incadrare-sursa-externa.

INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.