Jandarmeria Harghita a scos la concurs zece posturi pentru încadrare din sursă externă

0

Articol disponibil în: Română

Pe site-ul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita, www.jandarmeriaharghita.ro, a fost publicat anunțul în vederea încadrării a celor zece posturi de subofițer operativ scoase la concurs.

Până la data de 8 iulie, ora 16:00, doritorii se pot înscrie prin trimiterea documentelor scrise în anunț, pentru următoarelor posturi:
– 5 posturi de subofițer operativ principal din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil(sediul în municipiul Miercurea Ciuc);
– 4 posturi de subofițer operativ principal din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Odorheiu Secuiesc;
– 1 post de subofițer operativ principal din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Gheorgheni.

Cererea de înscriere la concurs și celelalte documente constitutive ale dosarului de recrutare, în volum complet și în integralitatea lor, se transmit SCANATE la adresa de e-mail [email protected], în format .PDF (atașamentele trebuie să nu depășească dimensiunea de 10 Mb), până pe 8 iulie 2022, ora 16:00.

Relații suplimentare privind organizarea şi desfășurarea examenului/concursului pot fi obținute la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita sau la numărul de telefon 0266.372.317 int. 24407, de luni până vineri între orele 08.00-14.00, sau pe site-ul instituției: http://www.jandarmeriaharghita.ro/index.php/cariera/incadrare-sursa-externa.

INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy