Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Jandarmii harghiteni au Ski(at) for free cu copii (FOTO)

În plin sezon al sporturilor de iarnă, peste 20 de copii au profitat de ,,Ski for free pentru copii”, astăzi 23 februarie, între orele 12:00-15:00, pe pârtia din Borsec.

„Copiii au profitat din plin de lecțiile gratuite de schi, oferite de către jandarmii harghiteni, pe pârtia de schi din Borsec.
Programul a constat în predarea regulilor de bază în schi, prin joc și lecții distractive. Cel mai mic dintre copii a fost de 5 ani, din comuna Sărmaș, iar cel mai mare a avut 14 ani, fiind din Miercurea Ciuc. Dar ni s-au alăturat copii și din Iași, Vaslui, Bacău și București. Fiecare dintre ei, fie în grup, fie individual, au început cu exerciții de bază și au terminat cu ceea ce au așteptat cel mai mult: alunecarea pe pârtie.”, a transmis lt.adj.șef Suciu Gheorghe, purtător de cuvânt al IJJ Harghita.

Întrebați de ce au ales să învețe să schieze, în loc să stea în fața calculatorului, copiii au răspuns:
Pentru că e mult mai interesant și mult mai frumos!
– Pentru că asta e șmecherie!
– Pentru că ne place să alunecăm pe schiuri în viteză!
– Pentru că zăpadă e curată și ne lasă să simțim de parcă zburăm!
– Pentru că m-am plictisit și asta mi se pare mai interesant! Mă simt liberă!
– Asta e viața adevărată!
„Noi spunem că ne-am atins scopul, am reușit să promovăm mișcarea în aer liber, să le arătăm frumusețea sporturilor de iarnă, și chiar dacă mâine unii dintre ei posibil vor avea febră musculară, cu toții ne-au asigurat că vor continua să schieze!”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Harghita.

În plin sezon al sporturilor de iarnă, Jandarmeria Română a lansat campania ,,Ski for free pentru copii”. Jandarmii harghiteni s-au alăturat și ei acestei inițiative în data de 23 februarie, organizând o activitate similară pe pârtia de schi din cadrul Complexului de schi „Speranța” din Borsec.

sursa foto: IJJ Harghita
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.