Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Jandarmii harghiteni vor fi la datorie de Paști și Florii

În perioada 20-22 aprilie, jandarmii harghiteni vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării unor activități religioase, cultural-artistice și sportive.

Aceștia vor fi prezenți în imediata apropierea a zonelor unde creștinii vor participa la: – procesiunile și slujbele religioase organizate cu prilejul Paștelui catolic pe platoul central din municipiul Miercurea Ciuc și la lăcașurile de cult din localitățile Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni,Toplița, Sărmaș și Borsec; – slujbele religioase oficiate cu ocazia sărbătoririi Duminicii Floriilor în localitățile Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni și Toplița.

Efective de jandarmi se vor afla la datorie și în zona Stadionului municipal din Odorheiu Secuiesc unde se vor desfășura în data de 20 aprilie două meciuri de fotbal feminin.

De asemenea atragem atenția asupra grijei deosebite ce trebuie acordată copiilor care se pot rătăci cu uşurinţă în mulţime. Reamintim suporterilor și pasionaților de sport că orice competiție sportivă, indiferent că vorbim despre hochei, fotbal, futsal, handbal sau baschet, trebuie să fie caracterizată de fair-play, inclusiv în tribune, unde rolul suporterilor și a iubitorilor de sport Misiunea noastră este aceea de a asigura liniștea și siguranța creștinilor ce aleg să petreacă în rugăciune și reculegere acest sfârșit de săptămână. Pe această cale, invităm cetăţenii să manifeste grijă asupra modului de păstrare şi folosire a bunurilor şi valorilor proprii, a asigurării corespunzătoare a autovehiculelor parcate. este de a încuraja echipa favorită într-un mod civilizat, fără a deranja ceilalți participanți sau sportivii. Pentru eventuale sesizări cei prezenți în zona de desfășurare a manifestărilor se pot adresa cu încredere jandarmilor prezenți la fața locului sau pot apela Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.