Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Locuri de muncă în Spania la cules de fructe

Firma Fresgilera S.L. din regiunea Huelva, localitatea Lepe-Huelva, Spania oferă 50 locuri de muncă în agricultură la recoltare fructelor: căpșuni, nectarine, afine, etc.

Descriere loc de muncă: muncitorii vor lucra în câmp, la culesul fructelor (căpșuni, nectarine, afine, etc.

Cerințe: programul de lucru: 8,00 – 15,00; pauza de masă: o jumătate de oră;

Limba străină: nu se solicită

Salariu: 38 euro net net/zi

Beneficii și alte condiții: cazare contra cost: 40 euro/luna; transportul (dus) va fi plătit de lucrător, iar transportul (de reîntoarcere) va fi plătit de companie (la terminarea contractului).

Durată contract: 20 februarie 2019 – 20 iunie 2019

Mod de aplicare: persoanele cu domiciliul în județul Harghita, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES Virágh Zsuzsánna , din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Harghita, telefon 0266313423, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate.

Înscrierea în baza de date pentru munca în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente: cererea tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV, adeverință medicală „apt pentru muncă”.
Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20.02.2019.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.