Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Lovit în cap cu o bucată de lemn, de prietenul de pahar

Un localnic din Valea Rece a reclamat că a fost lovit de mai multe persoane, când de fapt a fost lovit doar de una şi a reclamat că i-au dispărut 200 de lei, când de fapt nu i-a dispărut nimic

I-a dispărut, totuși, ceva: simțul realității, căci a fost lovit în cap cu o bucată de lemn, în timp ce, se pare, era… „lemn” de beat

La data de 07.02.2019, în jurul orei 14:20, Poliţia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată despre faptul că, în seara precedentă în jurul orei 23:00, K.M. de 58 de ani, din satul Valea Rece, a fost agresat de mai multe persoane, în locuința sa, după care acesta a constatat că îi lipsesc 200 de lei.

În urma cercetărilor și investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în după-amiaza de 06.02.2019, cel în cauză a consumat băuturi alcoolice în locuinţa sa împreună cu un consătean, S.A. de 26 de ani, iar la un moment dat, în urma unor discuţii în contradictoriu, acesta l-a lovit în cap cu o bucată de lemn de foc.

Totodată, din verificări a reieșit că din locuința persoanei vătămate nu au fost sustrase nici un fel de bunuri sau valori.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

  • IPJ Harghita
opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *