Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Luna Plantărilor Arborilor: 39,66 de hectare regenerate doar în Harghita

Luna Plantărilor Arborilor a debutat în această săptămână. Regia Națională a Pădurilor – Romsilva, vă prezentă, transparent și detaliat, toate lucrările de regenerare din acest an a pădurilor de stat aflate în administrarea instituției, conform programului anual de regenerare a pădurilor.

Vă prezentăm harta cu toate șantierele de împăduriri din acest an, iar toate detaliile, pe ocoale silvice, localizări precise, suprafețe și compoziția de împădurire le puteți accesa la următoarele linkuri:

https://goo.gl/5AdjyT

https://goo.gl/7bS4ka

În acest an, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva va regenera 12.615 hectare de pădure, 7.935 de hectare prin regenerări naturale și 4.680 de hectare prin regenerări artificiale, prin lucrări de împăduriri.

În Harghita, se va împăduri o suprafață totală de 39,66 de hectare. O suprafață de 13, 39 va fi regenerată la Borsec, 5, 56 la Homorod, 2 hectare la Ciuc, 5,62 la Toplița, și 13,9 la Tulgheș.

Programul Național de Împădurire al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva pentru anul 2019, Harghita:

Vor fi efectuate lucrări de completări curente în plantații pe 1.641 hectare și lucrări de refacere a plantațiilor afectate de calamități pe 148 de hectare.

Peste 27 de milioane de puieți forestieri vor fi plantați în acest an în cele două campanii de împăduriri, de primăvară și de toamnă, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva alocând în acest an un buget de 192,4 milioane de lei pentru regenerarea pădurilor.

În ultimii cinci ani, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a regenerat 79.601 de hectare, plantând 170,59 milioane de puieți forestieri, cu o investiție cumulată de 593 milioane de lei.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *