Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Miercurea Ciuc. Declarație de intenție de colaborare pentru noi locuri de muncă

Primăria municipiului Miercurea Ciuc, societatea  S.C. Caola Kozmetikai és Háztartási Vegyipari S.A. din Ungaria și Universitatea Sapientia au semnat vineri, 27 august, o declarație de intenție de colaborare privind înființarea unei unități de producție în domeniul produselor cosmetice, igienice, de îngrijire personală.

Primăria municipiului Miercurea Ciuc s-a angajat într-o colaborare plin de posibilități în vederea creării noilor locuri de muncă” – a declarat primarul Korodi Attila în cadrul conferinței de presă care a avut loc astăzi, 27 august, cu ocazia semnării declarației.
Primarul a subliniat rolul Biroului de dezvoltare economică, care a atras o investiție serioasă în Miercurea Ciuc.

Societatea din Ungaria a fost reprezentată de către directorul general dr. Bándi Imre, avocatul dr. Papcsák Ferenc și consilierul directorului, dr. Hannya Nimer.
Directorul general a declarat, că intenția este construirea și operarea unei unități de producție pe o suprafață de 4000 m2, și crearea a 50-60 locuri de muncă.

Decanul Universității Sapientia – Facultatea din Miercurea Ciuc, dr. Lázár Ede, a promis că facultatea va sprijini societatea cu calificarea sursei umane, cu specializarea ingineriilor.

Korodi Attila a atras atenția, că realizarea unei astfel de unitate de producție va avea un efect pozitiv și asupra furnizorilor locali.

  • informații furnizate de Primăria Municipiului Miercurea CiucLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.