Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Miercurea Ciuc: Începe distribuirea pachetelor de produse de igienă

Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc înştiinţează beneficiarii de ajutor social, respectiv beneficiarii alocaţiilor de susţinere a familiei, că începând de miercuri, 17 februarie 2021 va începe distribuirea sprijinului asigurat de către Uniunea Europeană constând din produse de igienă.

 

„Pachetele pot fi ridicate de la magazia societăţii comerciale Multiidea SRL, situată în Miercurea Ciuc, str. Harghita nr. 60/bis, în zilele de luni, marţi şi miercuri între orele 11.00–14.00. Pachetul conţine periuţe de dinţi, pastă de dinţi, săpun lichid, şampon pentru copii, şampon pentru adulţi, detergenţi de rufe.

Pachetele cu produse de igienă destinate tuturor membrilor familiilor, pot fi ridicate numai de către titularii ajutorului social sau al alocaţiei de susţinere. La preluarea pachetului titularul trebuie să prezinte actul de identitate valabilă.” , informează Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc.

Mai multe informaţii pot fi solicitate prin e-mail (social@szereda.ro) sau la numărul de telefon: 0266-315120/115.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.