Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Miercurea Ciuc: Intră în vigoare restricţii cu privire la securitatea persoanei Sanctităţii Sale

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc înştiinţează locuitorii urbei că odată cu vizita Suveranului Pontif la Şumuleu-Ciuc intră în vigoare unele restricţii cu privire la securitatea persoanei Sanctităţii Sale. 

”Rugăm locuitorii municipiului precum şi persoanele care se află în localitate cu ocazia vizitei Suveranului Pontif ca pe traseul parcurs de către Suveran să:

a.) nu fotografieze, filmeze de pe balcoanele, terasele, sau din ferestrele clădirilor adiacente;

b.) nu folosească drone pentru efectuarea de înregistrări video, sau fotografice.

Lista cu obiectele interzise şi cele permise pentru accesul în perimetrul securizat pentru întâlnirea cu Sfântul Părinte papa Francisc de la Şumuleu-Ciuc:

Obiecte interzise: arme, obiecte ascuţite sau contondente (ex. cuţite, cuie, ţevi metalice); obiecte care pot fi folosite pentru acţiuni violente sau pentru tulburarea ordinii publice (pietre, bile, recipiente cu vopsea, aparatură sau instrumente care pot deranja fonic, ex. vuvuzele) etc.; obiecte pirotehnice: petarde, brichete, artificii etc.; arme de jucărie, imitaţii ale armelor de foc, care pot fi confundate cu arme adevărate; băuturi alcoolice, droguri etc.; dispozitive cu lichid sub presiune (spray); dispozitive cu şocuri electrice; substanţe cu efect iritant lacrimogen, paralizant sau incendiar.

Obiecte permise: scaun pliabil de mici dimensiuni; ceaiuri, sucuri, alimente neperisabile; umbrele de dimensiuni reduse (cu tijă telescopică, nu tip ,,baston”); steaguri (cu suport din plastic, nu din lemn sau metal), pancarte ce reprezintă comunitatea de provenienţă; radiouri de mici dimensiuni pentru ascultarea traducerii; aparate foto; căruţ transport nou-născut, pe cât posibil pliabil;

Mulţumim pentru înţelegere!”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.