Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Miercurea Ciuc: Una dintre cele mai vechi conducte de gaz din oraș, în curs de înlocuire

Primăria municipiului Miercurea Ciuc informează că strada Petőfi Sándor a devenit șantier.

„În zona pietonală, una dintre cele mai vechi conducte de gaze naturale din Miercurea Ciuc va fi înlocuită, iar lucrările necesită multă răbdare, atât din partea locuitorilor, cât și din partea trecătorilor.”, transmite Primăria municipiului Miercurea Ciuc.

Firma din Alba-Iulia, S.C. Art Instal S.R.L., în numele Delgaz Grid, responsabilă cu gestionarea rețelei de utilități, a început întregul tronson de 700 de metri al străzii Petőfi Sándor. Rețeaua a devenit învechită, iar modernizarea acesteia este importantă din punct de vedere al siguranței și prevenirii.

Lucrările de schimbare a rețelei de gaz au început din 25 mai, iar construcția urmează să fie finalizată până în data de 22 iunie.

„Cu toate acestea, intervenția are loc într-un sit arheologic, astfel încât se desfășoară sub supraveghere arheologică și este posibil ca lucrarea să nu fie executată până la termenul limită.
Într-o fază ulterioară, secțiunea superioară a străzii Petőfi Sándor va fi închisă circulației auto pe durata demarării lucrărilor. Cerem răbdarea și înțelegerea rezidenților și a tuturor persoanelor care trec prin această zonă.”, precizează Primăria municipiului Miercurea Ciuc.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *