Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Minune în viața unei tinere familii din Brașov

 

Multe sunt minunile pe care creștinii ortodocși le trăiesc datorită credinței lor. Sfinții lui Dumnezeu sunt casnicii Domnului și prietenii celor care îi cheamă în rugăciuni smerite, dar stăruitoare. Andreia, o tânără din Brașov împreună cu soțul ei trăiesc astăzi o mare binecuvântare cu ajutorul rugăciunilor părintelui Isaia de la Cobadin, dar și a celor personale, înălțate Sfântului Gherasim din Kefalonia, în cinstea căruia a fost construit un schit în județul Constanța.

 

Pașii îndreptați spre Sfânta Biserică și slujitorii Domnului Iisus Hristos, aduc bucurii

Eu și soțul meu am fost pentru prima dată la părintele Isaia în aprilie 2019. Noi ne doream foarte mult un copil, dar nu rămâneam însărcinată. După o lungă discuție cu părintele, acesta mi-a spus : „Tratează-te întâi de răceală și după o să ai copii”. Știind că mergeam la controale regulat și că eram sănătoasă, nu am luat în seamă ce a spus.

Încercările și ispitele apropie sufletul de Maica Domnului. Prea Sfânta Născătoare de Dumnezeu dăruiește răbdare, întărește credința omului și pune în minte gândul cel bun.

După câteva luni, am schimbat doctorul, iar în urma unor investigații a rezultat că aveam o răceală la ovare, că erau inflamate și din cauza asta nu rămâneam însărcinată. Atunci mi-am amintit cuvintele părintelui. A avut dreptate. Cu timpul m-am vindecat, dar au început și necazurile în familia noastră. Ajunsesem în situația să nu mai am putere să continui căsnicia, dar nici putere să pun punct. Am început să citesc Acatistul și Paraclisul Maicii Domnului, mă mai liniștisem, dar tot nu știam cum să trec peste toate.

Reîntoarcerea la părintele Isaia și încredințarea că dorința i se va împlini

Cu ajutorul unor prieteni am ajuns a doua oara la părintele Isaia în ianuarie 2020. Acesta mi-a spus să citesc Acatistul și Paraclisul Sfântul Gherasim, să am încredere în el, să lupt în continuare pentru familia mea că o să fie bine, iar când am dat să plec și am ajuns la ușă mi-a spus : „Pregătește-te, acesta va fi anul tău! O să fi mamă!”. Auzind asta, mi-am zis în gând „Slabe șanse”, știindu-mi problemele. Ultimele cuvinte m-au pus pe gânduri și m-au ambiționat să lupt din tot sufletul pentru familia noastră.

Minunea nu a întârziat să apară, atunci când dorința din suflet s-a împletit cu rugăciunea către Sfântul Gherasim

Încet, încet, cu rugăciune, lucrurile au început să se liniștească între noi și într-o zi soțul mi-a dat de înțeles că își dorește să avem un copil. Am rămas fără cuvinte, nu îmi venea să cred că dorința asta venea din partea lui. Am încercat o lună, nu am rămas însărcinată, apoi am început să citesc Acatistul și Paraclisul Sfântul Gherasim, să mă rog la el și următoarea lună am rămas însărcinată. Aceasta este o minune! Când nu mai aveam nicio speranță, Sfântul Gherasim m-a ajutat, mi-a salvat căsnicia și mi-a dăruit și un copil. Îi mulțumesc din suflet pentru tot și mă rog în continuare să aibă grijă de noi și să îi dea părintelui Isaia putere și multă sănătate! Aveți încredere și rugați-vă la Sfântul Gherasim că acesta vă ajută!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.