Misiunile pompierilor din ultimele 24 de ore (15 mai 2024)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Pompierii salvatori harghiteni au acționat ieri, 15 mai 2024, pentru gestionarea celor 15 solicitări primite din partea populației. În acest interval de timp, echipajele SMURD au acordat asistență medicală pentru 14 persoane aflate în dificultate.

Totodată, colegii noștri din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni au intervenit pentru scoaterea unui bărbat, în vârstă de 89 de ani, căzut în apa pârâului Borzont, comuna Joseni, sat Borzont. Din nefericire, în pofida eforturilor echipajului medical, bărbatul nu a mai putut fi salvat, medicul declarând decesul acestuia.

În ceea ce privește avertizarea populației, au fost transmise 4 mesaje RO-ALERT pentru informarea cetățenilor și luarea măsurilor de autoprotecție, semnalând prezența animalelor periculoase (urși), în localitățile Tușnadu Nou (2) și Miercurea Ciuc (2).

NU UITAȚI! Adoptarea unui comportament preventiv poate salva vieți și bunuri!

Pentru a fi pregătiți în fața oricărei situații de urgență, accesați platforma națională de pregătire pentru situații de urgență, disponibilă la adresa https://fiipregatit.ro.

De asemenea, descărcați aplicația DSU, care oferă informații utile despre prevenirea și gestionarea situațiilor de urgență, din App Store sau Google Play.

COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy