Misiunile pompierilor salvatori din ultimele 24 de ore (miercuri, 19 iulie)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În cursul zilei de ieri, 19 iulie a.c., pompierii militari harghiteni au gestionat 9 situații de urgență, dintre care 8 au fost solicitări pentru asistență medicală de urgență, 8 persoane fiind asistate de către echipajele medicale.

Totodată, echipajele de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc au gestionat cu promptitudine 1 misiune de asigurare a normelor de apărare împotriva incendiilor, în urma producerii unui accident rutier, pe DN 13A, în municipiul Odorheiu Secuiesc.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, pentru protecția populației, au fost transmise 4 mesaje privind prezența animalelor periculoase (urși) în proximitatea comunităților, prin sistemul RO-ALERT, în localitățile Vărșag (2) și Ulieș (2).

Echipajele noastre rămân mobilizate și pregătite să acționeze în orice moment pentru a vă oferi ajutorul necesar. Suntem aici pentru voi, 24 de ore din 24!

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.                                               

COMPARTIMENTUL INFORMARE  ȘI RELAŢII PUBLICE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy