Misiunile salvatorilor harghiteni din ultimele două zile (16-17 august)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În ultimele 48 de ore, 16-17.08.2023, au fost înregistrate 16 solicitări pentru acordarea de prim ajutor, 16  persoane aflate în dificultate fiind asistate medical de către paramedicii SMURD, iar echipajele operative au gestionat cu promptitudine 5 misiuni destinate protecției comunităților: 3 misiuni de asigurare a măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în urma producerii unor accidente rutiere în localitățile Șimonești, Valea Stâmbă (DN 12) și Toplița, o misiune de deblocare ușă, în municipiul Odorheiu Secuiesc, dar și o misiune de asistență/transport persoană supraponderală, în municipiul Gheorgheni, în sprijinul unui echipaj SAJ.

Totodată, au fost transmise 2 mesaje de avertizare a populației, prin sistemul RO-ALERT, privind prezența animalelor sălbatice (urși), în municipiul Miercurea Ciuc.

 Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.                         

  • COMPARTIMENTUL INFORMARE ȘI RELAŢII PUBLICE
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy