Neatenția în trafic costă. Două persoane au fost rănite aseară

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Aseară, pe la ora 19.30, între localitățile Sâncrăieni – Sânmartin, în zona intersecției cu DJ 123 C, s-a produs un accident rutier pe fondul neasigurării în mod corespunzător la schimbarea direcției de mers. 

5186091-mediafax-foto-george-noaptes-1Un tânăr de 28 ani, din Ciceu, a virat la stânga cu intenția de a schimba sensul de mers fără a se asigura ca din spate nu vine nicio mașină, moment în care a fost acroșat de autoturism condus de un șofer de 34 de ani din Brașov.  În urma impactului, șoferul neatent și pasagerul din dreapta sa de 19 ani, din Mirșid, județul Sălaj, au suferit leziuni corporale, fiindu-le acordate îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost examinați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și soluționării, pe cale legală, a acestuia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy