Neatenția unui căruțaș în trafic a produs victime

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un accident rutier s-a produs înre un atelaj cu tracțiune animală și un motociclu, din cauza neatenției căruțașului.

Vineri după amiază, K.E., de 60 ani, din Sîndominic, conducea un atelaj cu tracțiune hipo, pe DE 578, pe raza localității susmenționate, în direcția Gheorgheni – Miercurea Ciuc, a efectuat un viraj la stânga, fără a se asigura, context în care a fost acroșat de motociclul condus de M.N., de 25 ani, care se deplasa în același sens. În urma impactului, conducătorul motociclului și o persoană aflată în vehiculul cu tracțiune animală, K.V., de 56 ani, din Sândominic, au suferit leziuni corporale, fiind transportați și internați la Spitalul Județean de Urgență din Miercurea Ciuc. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție pentru efectuarea primelor cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. În acest context, persoanele implicate în producerea evenimentului au fost examinate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy