Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un nou atac al ursului – la Borzont, de această dată

În cursul nopții de 30 spre 31 august, ursul a încercat să pătrundă în trei gospodării din Borzont, localitatea Joseni. În două dintre acestea a  ucis o oaie și trei porci. „Este prima oară când ursul produce daune la Borzont”, afirmă viceprimarul localității Bege László. 

Ursul a încercat să pătrundă în trei gospodării din Borzont, localitatea Joseni. În două dintre acestea a ucis o oaie și trei porci. „Este prima oară când ursul produce daune la Borzont”, afirmă viceprimarul localității Bege László. Din fericire nu s-au înregistrat victime omenești, însă este foarte probabil că ursul se va întoarce, acesta este motivul pentru care este nevoie de solicitarea autorizație de intervenție.
Este foarte importantă semnalarea autorităților competente a prezenței ursului în zonele din apropierea localităților, astfel se vor putea evita daunele materiale sau eventualele atacuri.
În continuare facem apel să ne semnalați și nouă prezența ursului, în acest fel putem să atragem atenția asupra pericolului și chiar să salvăm vieți omenești!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.