Nici fișetul de bagaje al magazinelor nu prezintă siguranță

0

Articol disponibil în: Magyar Română

După ce ieri vă atenționam de faptul că se fură din saloanele spitalelor, iată că astăzi vă atenționăm ca se fură din dulapul de bagaje de la intrarea în magazine.

La data de 6.7.2016, la or 14:18, Poliţia Municipiului Miercurea-Ciuc a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras o pungă cu mai multe bunuri, din sertarul de bagaje al unui magazin din localitate.

La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă care, în urma primelor verificări efectuate, a stabilit că, în intervalul orar 13:30 – 13:35, un necunoscut a intrat în magazinul în cauză şi s-a deplasat la fişetul cu sertarele de păstrare a bagajelor, de unde a sustras o pungă în care se aflau mai multe medicamente şi o pereche de sandale, ce aparţinea unei femei din localitate, apoi a părăsit în grabă magazinul.

În scurt timp, ca rezultat al operativităţii şi profesionalismului cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe B.I. de 47 de ani, din comuna Poduri, judeţul Bacău, suspect de comiterea faptei, asupra căruia au fost identificate bunurile sustrase, în proporţie de circa 90%, acestea fiind restituite părţii vătămate.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy