Concert caritabil pentru o fetiţă din Ditrău

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un concert caritabil are loc în acest sfârşit de săptămână, duminica, în comuna Ditrău. Acest concert este organizat pentru Gál Dorka, o fetiţă de numai 10 luni care, în ciuda vârstei fragede, a trecut deja prin multe .

Gál Dorka a fost diagnosticată la naştere cu malformaţii grave la şold şi picioare. Micuţa Dorka, a fost supusă deja la 6 operaţii, dintre care două au fost efectuate în acest an. Pentru a putea merge fetiţa trebuie să mai sufere câteva operaţii. Din păcate familia fetiţei nu are posibilitatea de a finanţa aceste operaţii grele şi costisitoare care vor avea loc în străinătate. Familia fetiţei este foarte recunoscătoare pentru oamenii care îi sprijină în această perioadă dificilă.

Concertul va fi susţinut de Mészáros János Elek, cântăreţ de operă. Tenorul este un artist consacrat în Ungaria care va dona suma adunată de la concert. Mészáros János Elek  a câştigat cea de a patra ediţie, a celebrului show maghiar “Csillag születik” în 2012.

Acest eveniment caritabil va avea loc în biserica mare din Comuna Ditrău începând cu ora 18. Uşile bisericii vor fi deschise pentru oricine doreşte să facă o faptă bună.

13619854_1069129413173216_3366248141960057776_n

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy