Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Nicolae Dobre, președintele Federației Române de Oină, în vizită la Inspectoratul de Jandarmi Harghita

Vizita de astăzi a fost făcută în contextul organizării a unei noi finale a Campionatului de Oină al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) în județul nostru în luna iunie și ca urmare a faptului că jandarmii harghiteni sunt campionii en-titre, cu trei titluri succesive.

Nicolae Dobre a fost primit de către colonel Iamandi Dan, fost component al primei echipe de oină formată în anii ‘90 și inițiatorul recreerii lotului, după peste 20 de ani, ce în decursul a patru participări la campionat a obținut o medalie de bronz și trei medalii de aur.

Vizita președintelui ne onorează cu atât mai mult cu cât domnia sa avea ca destinație municipiul Gheorgheni și nu Miercurea Ciuc, unde se va desfășura în luna iunie o nouă ediție a campionatului dedicat sportului național al României, oina. L-am asigurat că vom face și anul acesta tot ceea ce ne stă în putință pentru a recidiva și a păstra titlul aici în Harghita, – a declarat colonel Iamandi Dan.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *