Noi epoleți pe umerii jandarmilor harghiteni

0

Articol disponibil în: Română

De Ziua Națională a României, opt jandarmi harghiteni au fost avansați înainte de expirarea stagiului minim în grad

           Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, jandarmilor harghiteni le-a fost recunoscută munca, cu această ocazie opt dintre ei, 2 ofițeri și 6 subofițeri, fiind recompensați cu primirea epoleților cu noile grade.

Astfel, prin ordin al Ministrului Afacerilor Interne, domnul Petre Tobă, a fost înaintat la gradul de locotenent- colonel, domnul maior Dănuț Mihalache, prim- adjunct al inspectorului șef și la gradul de maior, domnul căpitan Viorel Apalaghiei.

            Prin ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Române, domnul general maior dr. Mircea Olaru, au fost înaintați în grad înainte de termen următorii subofițeri: la gradul de plutonier adjutant șef- plutonier adjutant Vasile Stoian și plutonier adjutant Elena Rus, la gradul de plutonier adjutant- plutonier major Ilie Mera, iar la gradul de plutonier- sergent major Maria- Mihaela Lozniceru, sergent major Ioan Balog și sergent major Mihai- Lucian Drăgușanu.            În conformitate cu Legea nr. 80/1995, privind statutul cadrelor militare înaintarea în grad a cadrelor militare se poate face la termen, înainte de termen sau în mod excepțional. Înaintarea în grad a ofițerilor, maiștrilor militari și subofițerilor în activitate se face în ordinea ierarhică a gradelor, pe baza competenței profesionale și conduitei morale.

INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy