Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O adolescentă din Subcetate, a pus poliția în alertă după ce a „plecat la un suc” și a dispărut

Adolescentă dispărută din comuna Subcetate, găsită de polițiști la Toplița, după ce a „plecat la un suc” și a petrecut Crăciunul la un prieten în București.

La data de 28.12.2018, în jurul orei 15:00, Postul de Poliție Subcetate a fost sesizat despre dispariția minorei D.B. de 17 ani, din localitate.

Din primele cercetări efectuate de polițiști rezultă că, la data de 23.12.2018, minora a părăsit locuința pe motiv că merge la un suc, iar ulterior nu a mai răspuns la telefon, însă în seara aceleiași zile, în jurul orei 17:00, a sunat o cunoștință care i-a informat pe aparținători că aceasta ar fi în drum spre București cu trenul, unde intenționează să petreacă Sărbătorile de Crăciun, la un prieten.

Polițiștii au contactat-o telefonic pe minora în cauză, care a afirmat că va reveni în județul Harghita, iar la data de 29.12.2018, aceasta a fost depistată în municipiul Toplița, fiind încredințată reprezentanților legali, fără suspiciunea comiterii vreunei fapte ilicite, astfel încât a fost solicitată revocarea urmăririi naționale a acesteia.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.