O femeie din Odorheiu Secuiesc a plătit 5.000 de lei pentru un accident inexistent al fiului său

0

Articol disponibil în: Română

La data de 08.10.2015, Poliţia Municipiului Odorheiu Secuiesc a fost sesizată de o localnică de 64 de ani despre faptul că, persoane necunoscute au înșelat-o cu 5.000 de lei.

Din verificările efectuate rezultă că, în aceeaşi zi, în jurul orei 11:10, reclamanta a fost sunată pe telefonul fix de un bărbat care i-a spus că fiul său a comis un accident rutier și este necesar să trimită 5.000 de lei, pentru ca acesta să nu aibă probleme.

Victima a trimis banii, prin intermediul unui serviciu de transfer rapid, după care şi-a dat seama că ar fi putut fi păcălită şi a sesizat Poliţia, sesizare pe care, ATENŢIE, se impunea să o facă ÎNAINTE să depună banii.

În cauză sunt continuate cercetările, în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Sursa: IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy