Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Prins în flagrant, la Miercurea-Ciuc, în timp ce fura polistiren

Poliţiştii au prins în flagrant, la Miercurea-Ciuc, un bărbat care sustrăsese deja 8 baxuri de polistiren de la un imobil aflat în reabilitare termică şi continua activitatea infracţională.

La data de 08.10.2015, la ora 22:38, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Miercurea-Ciuc l-a prins în flagrant pe L.V. de 43 de ani, din localitate, în timp ce sustrăgea baxuri de polistiren de la un imobil la care se efectuează lucrări de reabilitare termică, având intenţia de a le transporta, cu un căruţ, la domiciliul său, unde poliţiştii au mai descoperit încă 8 baxuri de polistiren, sustrase anterior.

Întreaga cantitate de polistiren a fost recuperată de poliţişti, urmând să fie restituită părţii vătămate, în acest caz cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celui în cauză, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

Sursa: IPJ Harghita
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.