Running Festival Miercurea Ciuc, o nouă ediție. Înscrierile se încheie duminică, 28 august

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Bazându-se pe succesul de anul trecut, Primăria organizează și în acest an Running Festival Miercurea Ciuc powered by Škoda. Concurenții pot alege din șase probe. Înscrierile se încheie duminică, 28 august.

Când am visat Running Festival Miercurea Ciuc, am avut un dublu obiectiv. Pe de o parte, am vrut să organizăm un eveniment de înaltă calitate pentru alergătorii locali și cei din împrejurimi, iar pe de altă parte, am vrut să profităm de oportunitățile oferite de turismul de alergare. Am ales trasee care să le permită alergătorilor să descopere atracțiile locale, sperând că acest lucru îi va încuraja să viziteze orașul nostru și pe jos”, a declarat primarul Korodi Attila, în cadrul unei conferințe de presă.

Principalele detalii tehnice au fost prezentate de Miklós Edit, organizator al evenimentului. Ea a spus că până acum s-au înscris 768 de concurenți, mai mulți decât anul trecut. Oferta este mai bogată: trupe locale vor asigura o atmosferă bună, va fi un pasta party, premii valoroase pentru toți participanții și premii și mai valoroase pentru cei mai buni. Traseele pentru alergătorii de cursă lungă sunt aceleași ca și anul trecut. Cei care vor  participa la cursa de alergare de nocturnă vor avea de parcurs o distanță de 7 km.

Ca o noutate, festivalul are și o cursă de 5 km: YOUcanDOIT este punctul de plecare pentru cei care nu sunt încă pregătiți să alerge pe distanțe mai lungi. Cursa de noapte va avea loc vineri seara, 16 septembrie, maratonul, maratonul ștafetă, semimaratonul și YOUcanDOIT în dimineața următoare, iar cursa pentru familii va avea loc, de asemenea, sâmbătă după-amiază.

Pe lângă alergători, organizatorii caută și voluntari și contează pe prezența suporterilor care să îi încurajeze pe alergători! În ziua cursei sunt așteptate restricții parțiale de trafic, așa că șoferii sunt rugați să fie răbdători și înțelegători.

Toate informațiile importante pot fi găsite la www.runningfestival.ro.

  • sursa foto și informații – Primăria municipiului Miercurea Ciuc
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy