O nouă sesiune de admitere în școlile de agenți de poliție/ Termen limită de înscriere – 14 mai

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În perioada aprilie – iulie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Harghita organizează o nouă sesiune de admitere în cele 2 unități de învățământ postliceal ale Poliției Române: Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” – Câmpina și Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Cluj-Napoca, pentru formarea agenților de poliție.

Numărul de locuri, defalcat pe școli, este următorul: 1.340 la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” – Câmpina și 300 la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Cluj-Napoca.

Cererile tip de înscriere și consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare se completează de către candidați în mod lizibil, se semnează și se transmit exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail [email protected] , în perioada 24 aprilie – 14 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală.

În vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații vor depune documentele solicitate până la data de 21 mai 2024.

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape, iar pentru candidații din județul Harghita, proba de evaluare a performanței fizice va fi susținută în perioada 25 – 31 mai 2024, indiferent de unitatea de învățământ pentru care candidatul a optat, în Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

Proba de evaluare a cunoștințelor se va susține la unitățile de învățământ pentru care au optat, iar rezultatele obținute vor fi aduse la cunoștința candidaților prin postarea pe site-ul oficial al unităților de învățământ până la data de 16 iunie 2024.

Detalii cu privire la această sesiune de admitere se regăsesc pe site-ul oficial al instituției noastre, http://hr.politiaromana.ro, la secţiunea Carieră – Admitere instituții învățământ, precum și pe site-urile fiecărei instituții de învățământ:

Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina – http://www.scoalapolitie.ro/

Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca– http://www.scoalapolcj.ro/.

Relaţii suplimentare se pot obţine, în zilele lucrătoare, între orele 10:00 – 15:00, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Harghita – Serviciul Resurse Umane sau la telefon 0266/205112/interior 20112 sau 0266/205115/interior 20115.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy