Costin Hîrlav candidează, oficial, la funcția de primar al comunei Bilbor. Echipa social-democrată pentru Consiliul Local

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Consilierul județean Costin Hîrlav candidează pentru funcția de primar al comunei Bilbor. Alături de echipa sa social-democrată, își dorește să poată construi un viitor mai prosper pentru Bilbor, comuna sa natală.

Dragi bilboreni,

Numele meu este Costin Hîrlav și cu încredere și entuziasm îmi anunț candidatura pentru funcția de primar al comunei noastre.

Nu a fost o decizie ușoară, dar motivat și susținut de familie și de cei dragi, am hotărât să fac acest pas.

Bilborul nu este doar locul unde m-am născut și unde am crescut, ci este locul pe care îl port în inimă și cu care mă mândresc oriunde m-aș afla.

Sunt căsătorit și tată a doi copii minunați, care mă inspiră zilnic să lupt pentru un viitor mai bun pentru toți locuitorii noștri.

Am 35 de ani, sunt profesor de geografie și am absolvit studiile nivel licență, masterat și doctorat la Universitate Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Experiența mea include rolul de consilier local în Bilbor în perioada 2016-2019, iar de atunci și până în prezent sunt consilier județean în cadrul Consiliului Județean Harghita.

Timpul petrecut în aceste funcții mi-a permis să interacționez cu toate administrațiile locale din județ, unde am văzut cum trebuie să arate o localitate europeană și mi-am dat seama că și Bilbor poate fi una dintre ele.

a declarat Costin Hîrlav

Fără o echipă puternică, obiectivele ambițioase rămân doar la stadiul de planuri. Acesta este motivul pentru care Costin Hîrlav a revitalizat echipa cu profesioniști din diverse domenii de activitate, alături de care va construi un viitor mai bun pentru Bilbor:

✅Țifrea Paul-Nicolae

✅Hîngan Mirela-Cristina

✅Tamaș Ionuț

✅Țifrea Daniela-Elena

✅Vîlcan Livia

✅Parască-Ciforac Nicolae

✅Hângan Liliana-Cătălina

✅Ciforac Nicolae-Marin

✅Rus Petru

✅Stan Dumitru-Adrian

✅Vîlcan Daniela-Fana

✅Țifrea Ileana-Floarea-Maria

✅Țifrea Ilie

Vă garantez că fiecare decizie va reflecta dorințele și aspirațiile voastre și va fi rezultatul unui dialog deschis și transparent cu toți locuitorii comunei noastre.

Mă bazez pe susținerea și votul dumneavoastră din 9 iunie!

Împreună reușim mai mult!

este mesajul adresat bilborenilor de către Costin Hîrlav
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy