Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O nouă versiune EduOpen

 

EduOpen, proiect de dezbateri academice al Organizației Studenților din Universitatea Babeș – Bolyai, revine și în acest an, începând cu data de 3 decembrie, până la data de 6 decembrie, cu un nou format, cel World Schools, dar și cu o viziune nouă, adaptată la mediul online. Evenimentul este dedicat atât studenților, cât și elevilor de liceu dornici să descopere artele oratoriei și ale dezbaterilor academice.

Luna decembrie începe cu dezbateri academice. EduOpen, eveniment de debate organizat de OSUBB, Organizația Studenților din Universitatea Babeș – Bolyai, va începe în data de 3 decembrie și se va încheia pe 6 decembrie. Planificat în primele cinci ediții în format British Parliamentary, competiția și-a făcut, în acest an, un update la formatul World Schools.

EduOpen se adresează în acest an atât studenților, cât și elevilor de liceu pasionați de dezbateri academice. Participanții nu trebuie să aibă neapărat experiență în debate pe cât ambiția, curajul și dorința de a participa la această competiție întrucât vor fi instruiți în primele zile ale evenimentului. Mai apoi, vor avea loc dezbaterile academice, iar în ultima zi a evenimentului vor avea loc finalele dintre
cele mai bune echipe.

Întrucât contextul actual nu ne permite organizarea evenimentului în format fizic, această ediție va fi desfășurată în mediul online, pe platforma Zoom. Totodată, participanții vor juca atât pe moțiuni prepared, cât și pe moțiuni impromptu. Deși competiția va avea loc în mediul online, pe lângă training-urile și meciurile de debate care vor avea loc, participanții vor avea o multitudine de activități extracurriculare la care vor putea participa.

EduOpen este o competiție de dezbateri academice care ajunge, în acest an, la ediția a VI-a. Evenimentul este organizat de către cei de la Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai, pe numele lor, OSUBB, un ONG care întrunește studenți de la toate facultățile din UBB și care se ocupă cu reprezentarea studențească.

Link înscriere participanți: https://forms.gle/HDweUGtVKJLW4wgZA
Pentru mai multe detalii ne puteți contacta prin email sau la numerele de telefon afișate.

Date de Contact
Mihaela Furculiță, Coordonator EduOpen, Email:
mihaelaionelafurculita@gmail.com, Nr. Telefon: 0759911516
Maria Bejan, Coordonator Subdepartament PR OSUBB, Nr. Telefon: 0773337467,
Email: maria.bejan@osubb.ro, Website: www.osubb.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.