O persoană de 20 ani din Bilbor este cercetată penal pentru comiterea infracţiunilor de viol şi violare de domiciliu

0

Articol disponibil în: Română

În data de 28.02.2016, lucrătorii Postului de poliţie Bilbor au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană necunoscută a pătruns în locuinţa lui S.V., de 45 ani, din localitatea Bilbor şi a obligat-o să întreţină raporturi sexuale cu acesta.

În urma cercetărilor efectuate autorul faptei , P.B.A, de 20 ani, din Bilbor, a fost identificat şi prins, stabilindu-se faptul că acesta a pătruns, în seara zilei de 27.02.2016, în locuinţa părţii vătămate, prin spargerea geamului uneia din ferestrele imobilului şi a obligat-o pe aceasta să întreţină raporturi sexuale. A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de viol  şi violare de domiciliu , urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre soluţionare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Topliţa.

Totodată, P.B.A. a fost reţinut, pentru 24 ore, urmând ca în data de 29.02.2016 să fie prezentat instanţei competente, Judecătoria Topliţa, cu propunere de arestare preventivă.

Sursa IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy