O singură zi, trei evenimente rutiere. Mai multe persoane au ajuns la spital

0

Articol disponibil în: Română

Polițiștii harghiteni au intervenit vineri, 22 iulie, la trei accidente rutiere. Mai multe persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

La data de 22 iulie 2022, în jurul orei 13:00, polițiștii au fost solicitați, prin 112, să intervină la un eveniment rutier.
Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat, din primele cercetări că este vorba despre o femeie de 64 de ani, din localitatea Vărșag, care, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.13/A, dinspre Odorheiu Secuiesc spre Miercurea Ciuc, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului și ar fi părăsit partea carosabilă după care ar fi intrat în coliziune cu gardul a două imobile.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul înregistrat fiind zero. Deși a suferit leziuni, șoferița a refuzat transportul la spital. Gardul imobilelor și autoturismul au fost avariate.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea evenimentului.

În seara aceleiași zile, în jurul orei 21:45, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în municipiul Odorheiu Secuiesc.
Din primele cercetări efectuate de echipa operativă care s-a deplasat la fața locului s-a constatat faptul că un bărbat, de 61 de ani, din Odorheiu Secuiesc în timp ce conducea un autoturism, în localitatea sa de domiciliu ar fi acroșat un bărbat, de 39 de ani, care se deplasa pe bicicletă.
În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri.
Cei doi bărbați au fost testați cu aparatul alcooltest, în cazul conducătorului auto rezultatul fiind zero, iar în cazul bărbatului de 39 de ani, biciclist, valoarea indicată a fost de 1.71 mg/l alcool pur expirat.
Cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.

Aproximativ o oră mai târziu, un bărbat, de 48 de ani, din localitatea Ocna de Sus, în timp ce conducea un autoturism, pe D.N.13/A, dinspre Praid către Corund, ar fi acroșat un alt autoturism, condus de o femeie din județul Covasna, de 43 de ani, după care ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, tot din județul Covasna. După impact autoturismul condus de tânăr ar fi fost proiectat în gardul unor imobile.
În urma evenimentului, conducătorul auto de 48 de ani, precum și două femei, de 47 și 20 de ani, pasagere în autoturismul condus de acesta, conducătorul auto din Covasna și o tânără de 24 de ani, pasageră, au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru a le fi acordate îngrijiri medicale.
Conducătorii auto implicați în accident au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind zero.
Au fost avariate cele trei autoturisme implicate precum și gardul imobilelor și o remorcă ce se afla în curtea unuia dintre ele.
A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy