Odorheiu Secuiesc: Erika Benko, deputata UDMR i-a făcut Plângere lui Radu Banciu

0

Articol disponibil în: Magyar Română

maxresdefaultRadu Banciu a reacționat dur după ce a fost reclamat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru afirmațiile pe care le-a făcut despre maghiari. Jurnalistul de la B1 TV a acuzat că acest Consiliu este o bătaie de joc, deoarece are un președinte ales pe viață și este format doar din unguri, care oricum ne urăsc, și de români, care nu au absolut nicio părere.

Radu Banciu a mai zis că în acest caz ungurii au fost cei care au atacat, tot ei s-au victimizat și au făcut plângere și tot ei sunt cei care-și judecă propria plângere.

„De ce nu suntem judecați de un bulgar, de un sârb sau de un tătar? De ce de fiecare dată problema internă maghiară este pasată pe umerii unui maghiar? De ce suntem judecați de un om care ne urăște visceral?”, a zis Radu Banciu.

„Vizăm să dăm în judecată Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Mergem până în pânzele albe dincolo de ce înseamnă justiția din România, pentru a-l pune cu botul pe labe la modul cel mai corect. Noi avem dreptate și ei nu. Oricum vrem să fim judecați în mod corect de cineva corect. (…) Mă cheamă acolo ca să mă execute când eu am spus că nenorocita aia de la Kaufland trebuia dată afară din țară. Și invers ar fi fost valabil”, a mai zis realizatorul TV.

Sursa: dcnews.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy