Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Oi sfâșiate și omorâte de urs în gospodăria unui harghitean

„Trebuie să privim cum ursul sfâșie carnea de pe oaia încă vie. Dacă ne apropiem, ne omoară și pe noi. Ajutați-ne!”- scrie un locuitor din Avrămești, mesaj ce a fost preluat și de către președintele Consiliului Județean, Borboly Csaba și postat pe pagina sa de facebook.

Pe seama atacului recent al ursului într-o gospodărie din Avrămești, Borboly Csaba a găsit prilejul perfect să facă și politică, mai ales că suntem în plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare.

Ursul a dat năvală între oi, i-a omorât pe mai mulți, pe altele le-a sfâșiat. Dar uitați-vă un pic, cum s-a creat această situație? În 2016 guvernul Cioloș a interzis reglementarea populației! Uitați-vă, cine este cap de listă la PNL: Rareș Bogdan, care mănâncă unguri la mic dejun, la prânz și cină, și este radical împotriva noastră în chestiunea ursului. Ei vor să acapareze puterea!

Apropo, la ce ne mai putem aștepta! Căci dacă aici unii cred că ne putem baza pe altcineva decât noi înșine în tema aceasta, acela se înșeală. Nici PSD, nici PNL, nici PLUS, nici ceilalți nu rezolvă problemele noastre. Se poate documenta, de când a crescut numărul de victime omenești: ca urmare a deciziei guvernului Cioloș. E simplă matematică, există declarații, rapoarte oficiale. Și într-adevăr, dacă vom avea putere, vom avea decizie de corecție legată de tema ursului în favoarea noastră, dacă nu, nu vom avea. Ce credeți, de ce am obținut derogarea din 2018, pe lângă demonstrație? Pentru că Tudose avea nevoie de susținere să devină prim- ministru (bineînțeles mai erau și alte lucruri în pachet!). Așa că celor care mai jos în comentarii vor spune, că e totuna ce se va întâmpla pe 26 mai, le spun că va conta foarte mult, chiar și pe acest subiect crud și inuman. Deci dacă vom avea forța politică necesară și perseverență, atunci putem să facem constrângere în vederea luării unor decizii legate de acest subiect, altfel numai aici pe Fb ne va părea rău pentru unul sau altul, și vom da sfaturi care mai de care unul altuia.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.