Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Operatorii economici din zona Gheorgheni şi Odorheiu Secuiesc verificați și amendați

Foto cu caracter ilustrativ

 

Acţiuni efectuate de poliţiştii harghiteni pentru verificarea respectării măsurilor de siguranţă de către operatorii economici, în zona municipiilor Gheorgheni şi Odorheiu Secuiesc.

La data de 18 august 2020, în vederea îndeplinirii dezideratelor stabilite de Inspectoratul Genreal al Poliţiei Române în ceea ce priveşte prevenirea și combaterea fenomenului infracțional, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita a fost organizată o acţiune de amploare pe linia sistemelor de securitate, cu sprijinul Polițiilor Municipale Gheorgheni și Odorheiu Secuiesc.

Acţiunea, care a avut ca scop verificarea respectării legalităţii de către operatorii economici, pe toate palierele, a vizat în mod special verificarea respectării legislației în domeniul specific de către societățile comerciale fără cerințe minimale.

Astfel, au fost efectuate 7 controale la obiective economice fără cerințe minimale, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 16.600 de lei, pentru încălcarea prevederilor H.G. 301/2012 şi ale Legii 61/1991.

 

  • IPJ Harghita
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *