Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Semnal de alarmă pentru începutul anului şcolar

Foto cu caracter ilustrativ

 

Zilele trecute, s-au făcut publice condiţiile în care se vor deschide şcolile, începând cu 14 septembrie. Printre acestea, o declaraţie pe proprie răspundere suspectă, care trebuie semnată de părinţi, drept condiţie a primirii copilului în şcoală. Va rezulta din aceasta că elevul nu este infectat cu coronavirus şi a nu a venit în contact cu persoane infectate. O declaraţie absurdă, absolut ineficientă, dar care va conţine nişte prevederi perfide strecurate printre celelalte. Redau mai jos o avertizare pe care am primit-o şi care e bine să ajungă la cât mai mulţi părinţi, ceea ce se poate înfăptui prin bunăvoinţa Dumneavoastră.

,,Atenţie maximă la orice hârtie care vi se va da să o semnaţi la începutul şcolii, citiţi fiecare literă cu atenţie, nu cumva să fie acordul prezumat al părintelui pentru a se face acte medicale asupra copiilor. Orice frază, dacă vi se va părea suspectă, nu semnaţi. Refuzaţi, oricât vor insista cadrele medicale. Odată semnate, aceste hârtii dubioase, ar da dreptul să intre în şcoală trupe de comando în halate albe, care vor examina copiii şi le vor putea administra medicamente şi vaccinuri experimentale, sub cuvânt mincinos că vor să prevină infecţia cu covid. Copiii vor putea fi internaţi forţat în spitale-puşcărie, fără ca părinţii să aibă posibilitatea de a cunoaşte exact starea acestora şi a-i externa. Începerea şcolii va fi un prilej pentru afaceriştii veroşi de a-şi spori vânzările de medicamente, vaccinuri, termoscanere, măşti şi dezinfectanţi’’

Recomandăm părinţilor să  ceară formularele de declaraţie acasă pentru a le studia temeinic, urmând să se consulte cu alţi părinţi, cu jurişti şi avocaţi care pot sesiza prevederile criminale strecurate în textul declaraţiei. Dacă acestea vor exista, singura modalitate de anihilare a lor va fi refuzul semnăturii, indiferent de presiunile şi ameninţările mincinoase care se vor exercita asupra Dumneavoastră. Fiţi cu luare aminte: după ce veţi semna, nu veţi avea posibilitatea să vă retrageţi semnătura.

 

Presbiter Ioviţa Vasile

Sursa: https://ortodoxiacatacombe.wordpress.com

dolinex


Un comentariu la “Semnal de alarmă pentru începutul anului şcolar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *