Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Până pe 16 septembrie se primesc dosarele pentru locuințe ANL

Municipiul Miercurea Ciuc anunţă cei interesaţi că până la data de 16 septembrie se depun dosarele împreună cu documentele justificative în vederea înscrierii pe lista de prioritate a locuinţelor destinate închirierii pentru tineri, construite de A.N.L.

Dosarul de înscriere se va depune la Biroul de evidenţă a patrimoniului, camera nr.103 conform Programului: Luni-Vineri între orele 9-13.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să vă adresaţi Biroului de evidenţă a patrimoniului sau sunaţi la tel. 0266-315120/119.

Informaţii utile:

Repartizarea locuinţelor se face în limita fondului disponibil, luându-se în considerare locuinţele libere din fondul existent.

Solicitanţii înscrişi în lista de priorităţi, cu respectarea criteriilor de acces la locuinţă, care nu pot beneficia de repartizarea unei locuinţe în limita fondului disponibil în anul respectiv, pot primi repartiţii în anii următori, în limita fondului disponibil în fiecare an şi în noua ordine de prioritate stabilită.

Criteriile de acces la locuinţă şi Lista documentelor care trebuie să însoţească cererile pentru locuinţe pot fi descărcate de aici.
Un comentariu la “Până pe 16 septembrie se primesc dosarele pentru locuințe ANL

  1. Partac Florin

    Bunaziua suntem o familie cu un baietel si stam an chirie an Miercurea ciuc si am fi interesati de un apartament la ANL va rugam ne puteti spune conditiile pentru a putea optine un apatrament la ANL ?va multumim anticipat

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.