Papa Francisc a fost întâmpinat de 85.000 de pelerini la Șumuleu Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Dealul de Șumuleu Ciuc a prins viață și culoare mai mult ca niciodată. Ploaia și temperaturile montane scăzute nu i-au împiedicat pe credincioși să vină în întâmpinarea Papei Francisc. La mesa organizată la sanctuarul marian din Șumuleu Ciuc au participat 85.000 de mii de pelerini, români, maghiari, dar și străini veniți din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

Sosirea Papei Francisc în mijlocul pelerinilor cu papamobilul a fost prilej de aplauze și urale. Oamenii care așteptau răbdători în ploaie, s-au luminat la față la vederea suveranului potif. Papa Francisc le-a făcut cu mână la rândul sau tuturor zâmbitor și încântat de primirea de care a avut parte în Harghita.

Potrivit informațiilor de la nivelul Comitetului Interministerial pentru Securitate „Vizită Papa Francisc 2019”, aproximativ 14.000 de persoane dintre cele care au intrat în România în ultimele patru zile, au declarat că vor participa la pelerinajul de la Șumuleu Ciuc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy