Aproape 150 de pelerini au avut nevoie de îngrijiri medicale. Un sfert dintre ei sunt străini, din Ucraina, Mexic, Polonia și Ungaria

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Conform datelor centralizate la nivelul Comitetului Interministerial pentru Securitate “Vizită Papa Francisc 2019”, în contextul evenimentelor de la Șumuleu Ciuc, 141 de persoane au fost asistate medical de către echipajele angrenate în misiune.

Dintre acestea, 28 de persoane cu diferite afecțiuni au fost evacuate și transportate la spital pentru investigații suplimentare, iar 38 de persoane, cu diferite traumatisme, au primit îngrijiri la fata locului.

Date fiind condițiile meteorologice nefavorabile, alte 262 de persoane cu reacții hipotermice, au primit îngrijiri în spitalele mobile amplasate în zonă, în vederea restabilirii stării de sănătate.

Din numărul total de pelerini care au avut nevoie de intervenția echipelor medicale, 46 de sunt cetățeni străini (Ucraina, Mexic, Polonia, Ungaria).

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy